Green-Grass

Lisää myyntiä tavoittamalla oikeat asiakkaat

Green-Grass Advertising välittää Suomen parhaat mainospaikat niin HJK:n Veikkausliigan kotiotteluihin kuin Telia 5G Areenan stadionmainokset.

GREEN-GRASS

IDEA

Ajatus oman yrityksen perustamisesta syttyi pitkälle jo viime vuosikymmenen puolella, osittain eri tahojen kehottamana.

Tavoitteeni on auttaa paremmin asiakkaitani ja yhteistyökumppaneitani löytämään toisensa.

Ajatus kehittyi hiljalleen, kuitenkin kunnioittaen senhetkistä yritystoimintaa. Lopulta 2009 katsoin ajan ja hetken olevan oikea. Näin oli saanut alkunsa Green-Grass Advertising – jatkamaan työtäni.

PYYDÄ TARJOUS!

YHTEISTYÖT

Nykyisen yhteistyökumppanin – HJK:n kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, HJK-yhteistyössä käynnistyen jo 14 kausi. Kokemusta lajin parista on eri yhtiöissä karttunut niin kotimaisilta kuin myös kansainvälisiltä kentiltä.

Yksi mieleenpainuvista tehtävistäni on ollut vastata HJK:n laitamainonnasta, HJK:n täyttäessä 100 vuotta. Vuosien varrella töitä on tehty monen eri seuran kanssa kuin lajiliittojenkin, kolmen eri vuosikymmen aikana – aina jääkiekosta raviurheiluun ja taitoluistelusta koripalloon.

Asiakkaitani ovat alansa johtavia kuin jo asemansa vakiinnuttaneita, tähdäten pitkäaikaisen yhteistyön saavuttamista eduista aina yhden tapahtuman kautta tavoitettavan näkyvyyden tehoon.

MISSIO

Tehtävänäni on välittää yrityksille lajin parhaat laitamainokset HJK:n kotiotteluihin tutussa ympäristössä ja kartoittaa eri yhteistyömahdollisuudet.

Laajemmissa yhteistyökumppanuuksissa toimin yrityksen ja yhteistyökohteen välisenä konsulttina, huomioiden kummankin osapuolen etu sekä brändiä parhaiten tukevan tavan. Yksi tavoitteista on saattaa brändi kohderyhmänsä silmien eteen tehokkaimman vaikutuksen kannalta oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Tapahtumat sopivat niin alkaville ja kasvua tavoitteleville yrityksille – tunnettuutta ja näkyvyyttä hakeville kuin myös suuremmille – jo tunnetuille yrityksille. Oli kyseessä sitten kohdennettu paikallinen tai valtakunnallinen näkyvyys.

Tapahtumat ovat aina takuuvarmalla tv-näkyvyydellä, yksittäisiin urheilutapahtumiin verrattuna medianäkyvyyksiltään Suomen seuratuimpia.

Vastaan myös yritysten toiveiden ja ohjeistuksien mukaisesti mainosten toteutuksista, pitääkseni huolen oikean brändin näkyvyydestä tapahtumissa.

ASIAKKAITAMME

Asiakkaamme luottavat meihin - luota sinäkin!

Veikkausliiga
HJK