Green-Grass

Lisää myyntiä tavoittamalla oikeat asiakkaat

Green-Grass Advertising välittää Suomen parhaat mainospaikat niin HJK:n Veikkausliigan kotiotteluihin kuin Telia 5G Areenan stadionmainokset.

HJK-YHTEISTYÖ

YKSINOIKEUS

Green-Grass Advertisingin ja HJK Oy:n yhteistyö on alkanut vuonna 2010.

Sopimus takaa Green-Grass Advertisingille yksinmyyntioikeuden HJK:n ottelumainonta ja -yhteistyökumppanuuksiin. Kauttamme yritykset voivat varata niin yksittäiset laitamainospaikat kuin laajemmat yhteistyöt.

Yhteistyö HJK:n kanssa alkaa usein jo saavuttaessa otteluun ja ostettaessa yksittäinen ottelulippu, toisen ääripään yhteistyömahdollisuuksista päättyessä pääyhteistyökumppanuuteen. HJK:n sidosryhmät ja noin 2 700 pelaajaa HJK:n eri joukkueissa luo pohjan, mahdollistaen yhteistyön hyödyntämisen. Monissa tapauksissa yhteistyö HJK:n kanssa ei ole vain sponsorointia vaan HJK toimii esikuvana ja myynnin edistäjänä.

PYYDÄ TARJOUS!

VARAA MAINOSPAIKKA

Jokaiselle yritykselle löytyy varmasti oma tapa toimia ja se kartoitetaan yksilöidyn yhteistyön kautta. Oli kyseessä HJK:n laitamainos-, peliasu- tai pääyhteistyökumppanuus ja niiden ympärille rakennetut yhteistyömallit. Mitä kattavampi yhteistyö on, sitä paremmin jokainen ottelu pelaa yrityksen yhteistyön tavoitteiden puolesta.

Varaa nyt oma aitiopaikkasi Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran mukana joko kentänlaidalta tai peliasusta. HJK pelaa kauden aikana yli kaksikymmentä ottelua omalla kotikentällä, Telia 5G Areenalla ja on esillä viikoittain yli kuusi kuukautta Suomen kärkimedioissa. HJK on poikkeuksetta yksi seuratuimmista ja usein seuratuin Veikkausliigan joukkue.

HJK - SOPIVA YHTEISTYÖKUMPPANI

  • Mahdollisuus oman mainontasi ja brändin tukemiseen urheilumarkkinoinnin avulla.
  • HJK:n kotiotteluiden LED-mainonta, peliasumainonta tai Telia 5G Areenan videotaulumainonta.
  • Uutta ilmettä yrityksesi koulutustilaisuuksiin tai järjestä asiakas- tai henkilökuntatapahtuma keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrelta.
  • Vahvista nykyisiä ja luo uusia kontakteja.
  • Paranna henkilökuntasi työhyvinvointia huippujalkapallon avulla.
  • Tue suomalaista huippujalkapalloa ja edistä suomalaisen jalkapallon kehitystä.

ASIAKKAITAMME

Asiakkaamme luottavat meihin - luota sinäkin!

Veikkausliiga
HJK